Afvallen met behulp van acupunctuur

Een te zwaar gewicht is een van de dingen die constant als probleem voor mensen wordt gezien. Er is ook een bepaald beeld dat wordt gecreëerd in de samenleving. Men voelt zich onzeker en wilt hierdoor afvallen. Afvallen is echter niet zo gemakkelijk als dat vele mensen denken. Acupunctuur bij acupunctuur Amsterdam kan ondersteunen bij gewichtsverlies. Het is dan ook een methode die vaak de voorkeur van mensen krijgt. Mensen die hun eetlust niet kunnen onderdrukken, die vaak eetaanvallen hebben, die niet kunnen stoppen met snoepen, die vermoeid raken van een dieet, kiezen vaak voor een acupunctuurbehandeling.

Hoe verlies je gewicht door acupunctuur?

Bij acupunctuur Amstelveen kan je terecht met verschillende redenen. Er wordt gebruik gemaakt van acupunctuur, of te wel een alternatieve geneeswijze uit China. Het proces van gewichtsverlies vindt plaats door naalden aan te brengen in de oor en buik. Dit zijn namelijk de geschikte acupunctuurpunten. Wat acupunctuur vervolgens doet is het onderdrukken van de eetlust, het voorkomen van maagzuur, het voorkomen van de wens om te snacken en het zorgt ervoor dat er meer gelukshormonen worden afgegeven. Indien je enorm bang bent voor naalden, zou je laseracupunctuur kunnen overwegen. Dit leidt namelijk tot hetzelfde resultaat. Er wordt alleen geen gebruik gemaakt van naalden. Naast een acupunctuurbehandeling is het wel de bedoeling dat een patiënt zich aan een dieet houdt. Alleen dan is het mogelijk om het voor jou ideale gewicht te bereiken. Met alleen acupunctuur zal dat niet werken.

Wat is het resultaat van acupunctuur?

Acupunctuur zorgt er ook voor dat het metabolisme, bloedsuikerspiegel en bloedruk ondersteunt worden. Door middel van acupunctuur ervaart een persoon minder honger. Het volgen van een dieet kan leiden tot extreme vermoeidheid. Je moet namelijk plotseling je eetgewoonten veranderen. Met behulp van acupunctuur kan je deze extreme vermoeidheid echter onder controle houden. Acupunctuur zorgt er dus voor dat je zonder enige stress kunt focussen op het verliezen van gewicht. Het is wel van belang dat je de verloren kilo’s niet terugkrijgt. Daarom is het aan te raden om de nieuwe eetgewoonten tijdens je dieet aan te houden.

Hoe vindt acupunctuur plaats?

Het menselijk lichaam heeft op verschillende plekken acupunctuurpunten. Deze punten worden niet willekeurig aangewezen. Dit is allemaal gebaseerd om de Chinese geneeskunde. Afhankelijk van het doel van de behandeling worden er op bepaalde plekken dunne naalden aangebracht. Dit zou moeten helpen tegen fysieke en geestelijke klachten. Het is wel ten sterkste van belang dat acupunctuur op de juiste acupunctuurpunten wordt toegepast. Daarom moeten de klachten van de patiënt goed begrepen worden voordat er een behandeling kan plaatsvinden.

Leer om massages te geven aan uw partner.

Een goede ontspannende massage zou iets plezierigs moeten zijn voor alle bewoners van de planeet, zoals drinkwater of evenwichtig voedsel. Ze verminderen stress, verbeteren de bloedcirculatie, verlichten hoofdpijn, bestrijden depressie, helpen bij het elimineren van toxines…

De voordelen zijn onbetwistbaar en zeer talrijk, daarom zullen we u wat trucjes laten zien.

Wilt u leren hoe u ontspannende massages kan geven aan uw partner? Dit is uw kans.

Bereid de sfeer voor

De plek is bijna net zo belangrijk als de massage zelf. De perfecte temperatuur is 25ºC. Dit zal leiden tot een warme sfeer die u toelaat om zich comfortabel te voelen zonder kleren, en het tegelijkertijd niet benauwd is.

Denk aan de kamer waar u de massage zult uitvoeren en voeg een aantal accessoires toe die helpen die ontspannen sfeer te creëren. Wierook is een goede bondgenoot, vooral amber, kaneel, anjer, kokosnoot, muskus, rode roos of vanillegeur.

Gebruik geen sterke lichten. Met een zwak licht staat u toe alleen te zien wat nodig is, en dat zal genoeg zijn. Kaarsen zijn een goede accessoire en u kunt zelfs in gespecialiseerde winkels oliën vinden met verschillende geuren voor massages.

De olie is erg belangrijk, zodat de handen soepel glijden en textuur en geur in de huid inbrengen. Sommige aanbevolen geuren zijn amandel, macadamia of vanille.

Maak tot slot een afspeellijst op YouTube of Spotify met ontspannende muziek, om te relaxen. Dit zal de laatste hand leggen aan de omgeving om een sfeer van gunstige ontspanning te bieden.

Houd rekening met het moment van de massage. Als het vlak na het avondeten of de lunch is, probeer dan het eten licht te houden en ervoor te zorgen dat het makkelijk verteerbaar is, zodat je geen gastro-intestinale problemen hebt die ht moment bederven.

De massage zelf, enkele tips.

  1. Reinig uw handen. Dat houdt ook het knippen van uw nagels in.
  2. Praat weinig. Als u toch praat, doe dat dan met een kalme en langzame stem.
  3. Gebruik uw hele hand. Druk zetten met uw duimen is goed, maar dat is niet de enige techniek die bestaat.
  4. Laat haar wervelkolom met rust. We willen niet dat u de volgende massage alleen op haar oren kunt geven omdat ze het gevoel in haar rug heeft verloren, toch? De meest ernstige blessures veroorzaakt door massages komen van de wervelkolom.
  5. Er zit meer aan een lichaam dan alleen de rug, schouders en benen. Alles, ik herhaal, het hele lichaam, is vatbaar om gemasseerd te worden. En u zult verrast zijn om te weten dat uw handen, armen, oren, knieën, schouders, enz., ook zeer gevoelig zijn voor aanraking.
  6. Vermijd mechanische bewegingen. U bent een mens die een massage geeft aan een ander mens. Als u bewegingen maakt die te mechanisch en te repetitief zijn zal ze denken dat u een robot bent zonder gevoel. Deze gevoeligheid vereist aandacht voor zowel beweging en druk.
  7. Luister naar de persoon die u de massage geeft en hun lichaam. Dit zijn vaak verschillende dingen. Er zijn momenten waarop mensen het tegenovergestelde van wat ze voelen uit drukken. Door verlegenheid, decorum of een andere reden, zegt iemand soms dat ze het lekker vinden wat u doet, maar u zult onvrijwillige samentrekkingen van hun lichaam merken die het tegenovergestelde aantonen. U moet weten hoe u dit soort dingen kan lezen om een goede massage te geven.
  8. Vergeet niet, het moet ontspannend zijn. U zult geen spierpathologie genezen tenzij u een fysiotherapeut, chiropractor of zoiets bent. Wat u wilt is om de persoon die de massage ontvangt lichamelijk en emotioneel te ontspannen, dus als u merkt dat u dat effect niet hebt of zelfs het tegenovergestelde effect hebt, stop dan.
  9. Improviseer. Laat de andere persoon je favoriete instrument zijn en u, een jazzmuzikant.
  10. Ga naar een professional en leer het sneller. Er zijn sites die u minimaal één keer per maand moet bezoeken, zoals http://massageholland.nl/. Hier zult u genieten van de beste massages van heel Nederland en zult u leren om een massage te geven zoals het moet.

Aan wie gaat u het geven?

Het is duidelijk dat het het beste is om het aan iemand te geven met wie u een emotionele band hebt en wellicht niet op de eerste date. We bedoelen niet dat ontspannende massages erotisch moeten zijn, verre van dat, maar als er zo’n verband is, zullen jullie beiden veel meer genieten dan wanneer het een gunst of een professionele overeenkomst is. Heeft u geen partner? Het maakt niet uit, het kost u niets om u op een datingsite in te schrijven die zijn ontworpen om mensen te leren kennen. Er zijn zeker honderden mannen en vrouwen bereid om je techniek te proberen.

Waar wacht u nog op?